Nieuws & Kennisupdates

• 11/11 - Resultaten GROZUtrecht
• 10/08 - Summerschool GezondNL: Overtui…
• 05/08 - Summerschool GezondNL: Onderne…
• 04/08 - Summerschool GezondNL: Werkvor…
• 01/08 - Summerschool GezondNL: Leiders…
• 05/01 - Gids over gemeenschapskracht
• 30/12 - Blog: Goede voornemens voor 20…


AgendaKennisnetwerk

Werkmodellen
Draaiboeken
Zelfevaluatie
Publicaties


Serviceorganisatie

Projectenbank
Opleidingen
Implementatie
Smart Services


Deel deze pagina via:

Bustour Bunnik Gezond 2016

De gemeente Bunnik, de Economic Board Utrecht (EBU) en GezondNL organiseerden op donderdag 28 januari 2016 een bustour. De tour ging langs drie wijkorganisaties:

Multifunctionele Functionele Accommodatie De Waterbever in Lelystad: alle diensten voor welzijn, zorg, participatie en vangnet zijn onder één dak gebracht en er is een 'warme overdracht' tussen huisartsen en sociaal wijkteam georganiseerd. Huisartsen nemen indien nodig iemand in de arm naar het sociaal wijkteam dat elders in het pand is gehuisvest. Klik hier voor een digitale tour.

Gezondheidscentrum De Nije Veste in Nijkerk: heeft naast zorg op maat ook (online) gezondheidsdiensten voor alle inwoners, zoals een Persoonlijk Gezondheid Dossier, de Persoonlijke Gezondheidscheck en smartwatches. De directe woon- en leefomgeving van De Nije Veste staat ten dienste van zorg en gezondheid dichtbij. Dit is in een sociaal bestemmingsplan geregeld. Klik hier voor de website.

1,5 lijnscentrum Sûnenz Drachten: naast zorg (waaronder een huisartsenhospitaal en regiopoli) biedt dit centrum laagdrempelige activiteiten voor een vitaler, plezieriger en gezonder leven, van fitnessruimte tot ontmoetingsplein met horeca. Ouderen uit de buurt kunnen elke ochtend ontbijten in Sûnenz. Klik hier voor een filmpje.

De deelnemers aan de bustour:

BustourBunnikGezond

Sociale infrastructuur van de Gezonde Wijk

Werk mee aan het organiseren en het borgen van een infrastructuur van de gezonde wijk
voor en door gezondheidsbewuste inwoners en professionals.