Nieuws & Kennisupdates

• 11/11 - Resultaten GROZUtrecht
• 10/08 - Summerschool GezondNL: Overtui…
• 05/08 - Summerschool GezondNL: Onderne…
• 04/08 - Summerschool GezondNL: Werkvor…
• 01/08 - Summerschool GezondNL: Leiders…
• 05/01 - Gids over gemeenschapskracht
• 30/12 - Blog: Goede voornemens voor 20…


AgendaKennisnetwerk

Werkmodellen
Draaiboeken
Zelfevaluatie
Publicaties


Serviceorganisatie

Projectenbank
Opleidingen
Implementatie
Smart Services


Deel deze pagina via:

EXTRA 'Infrastructuur van de Gezonde Wijk'

06/11/2015 - Op 12 november vindt een extra bijeenkomst van de intervisiegroep 'Infrastructuur van de Gezonde Wijk' plaats in Lelystad.

De wijkgerichte gezondheidsaanpak krijgt op steeds meer plekken concreet gestalte. GezondNL heeft het afgelopen half jaar intervisiebijeenkomsten georganiseerd voor pionierende Gezonde Wijk-coördinatoren. Om de ervaringen te verbreden én te bezichtigen is er op donderdag 12 november 2015 in Lelystad een speciale bijeenkomst. De bijeenkomst vindt plaats in de Multifunctionele Accommodatie van de Waterwijk (en omgeving) in Lelystad. U bent van harte welkom!

Het programma is als volgt:

12.20 uur: Welkom met koffie en thee (ook zijn er broodjes!)

12.30-13.30 uur: Verbinden van welzijn en zorg in de wijk
Presentatie over de hechte samenwerking tussen zorg en welzijn in de Waterwijk, met Elleke Leijten (coördinator sociaal wijkteam Zuidoost), Karol Habryka (huisarts), Ingrid Letsch (huisarts), Henk Verheul (fysiotherapeut), Gertrud van Vulpen (POH-er) en Marian Walter (POH-er).

Pauze

13.45-15.00 uur: Coördinatoren aan het woord
Anna Rijpsma, leefstijlcoach Lelystad, vertelt hoe zij werkt aan een gezonde leefstijl voor inwoners in Lelystad Zuidoost. Met ruimte voor vragen.
Astrid van den Broek, coördinator Gezonde Wijk Leische Rijn Julius Gezondheidscentra, deelt de ervaringen met het opzetten van een netwerkstructuur en gezamenlijke projecten in de Gezonde Wijk Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern. Met ruimte voor vragen.

15.00-15.30 uur: Hoe kunnen de ervaringen ook in de regio worden gedeeld?
Anja van der Aa van GezondNL schetst de contouren van de eerste regionale HUB die in voorbereiding is. Hoe wordt die eerste HUB een succes?

15.30 uur: Sluiting

Locatie
De bijeenkomst vindt plaats in de voorzaal van de Waterbever, Voorstraat 313 te Lelystad. De Waterbever is een Multifunctionele Accommodatie (MFA) waar buurthuis de Bever, Gezondheids-centrum Waterwijk en Welzijn Lelystad zijn gehuisvest.

Klik hier om aan te melden