Grote gezondheidsmarkt in Nieuwegein!

21/09/2015 - Zo'n 45 organisaties en 180 vrijwilligers hebben afgelopen zaterdag in Nieuwegein meegewerkt aan Lijfstyle: een stadsbreed evenement over alle aspecten van gezondheid, lifestyle, sport en bewegen.

Naast de vier gezondheidscentra, Bibliotheek De tweede verdieping, MOvactor, het Sportbedrijf BV en de gemeente hebben Saltro, Vialente, Surplus en het Antonius ziekenhuis bijgedragen aan het geslaagde evenement.

Het Lijfstyle evenement was een grote (inter)actieve gezondheidsmarkt voor alle Nieuwegeiners. Er was van alles te zien en te doen op het gebied van sport, welzijn en leefstijl op het Stadsplein en in Cityplaza. Ook in de buurten vonden leuke en spannende activiteiten plaats. De proeverijen, testen, een kennisfabriek bewegen en sporten en interactieve spelen boden een schat aan informatie.

Thema’s als mindfulness, ontstressen en de juiste balans tussen zorg en werk boden inspiratie om gezond en gelukkig te worden en te blijven. Speciale aandacht was er voor mensen met een chronische aandoening en kwetsbare groepen.

Klik hier voor een impressieInfrastructuur van de Gezonde Wijk

Werk mee aan het organiseren en het borgen van een infrastructuur van de gezonde wijk
voor en door gezondheidsbewuste inwoners en professionals.