Nieuws & Kennisupdates

• 30/12 - Blog: Goede voornemens voor 20…
• 11/11 - Resultaten GROZUtrecht
• 10/08 - Summerschool GezondNL: Overtui…
• 05/08 - Summerschool GezondNL: Onderne…
• 04/08 - Summerschool GezondNL: Werkvor…
• 01/08 - Summerschool GezondNL: Leiders…
• 05/01 - Gids over gemeenschapskracht


Agenda



Kennisnetwerk

Werkmodellen
Draaiboeken
Zelfevaluatie
Publicaties


Serviceorganisatie

Projectenbank
Opleidingen
Implementatie
Smart Services


Deel deze pagina via:

Congres 'Samen Zelfzorg'

11/12/2015

Het congres Samen Zelfzorg, een tweedaags evenement over Zelfmanagement in de Zorg voor professional en patiënt, wordt voor de eerste keer georganiseerd door Jaarbeurs. Laat u helemaal bijpraten tijdens het congres Samen Zelfzorg waarbij “samen voor eigen regie” het motto is; en bepaal mede de toekomstagenda van Zelfmanagement in de Zorg. Samen, omdat de dialoog tussen professional en patiënt hierbij van groot belang is en zorgt voor verbinding.

De professionals kunnen (huis)artsen zijn, maar ook assistenten, (specialistische) verpleegkundigen, praktijkondersteuners, beleidsmakers, managers, directie, onderzoekers en andere professionals in de zorg van zowel de eerste als de tweede lijn. Onder patiënten verstaan we personen die een chronische aandoening hebben en daar (eigen) regie over (willen) behouden.

Aan de hand van een divers programma, bestaande uit een plenair en interactief gedeelte, leert u om te gaan met Zelfmanagement in de Zorg. Top keynote sprekers zorgen, onder leiding van dagvoorzitter Charles Groenhuijsen, voor boeiende plenaire lezingen. Specialisten op het gebied van Zelfmanagement in de Zorg spreken over belangrijke ontwikkelingen en kansen. U verlaat beide dagen van het congres met minimaal 1 nieuw idee, 1 nieuw contact, 1 nieuw inzicht en duidelijke handvatten op het gebied van Zelfmanagement in de Zorg.

U kunt zich aanmelden voor dit congres via onderstaande link.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden